luke-southern-wass1rgece-unsplash-1-65b8d64d9a999.jpg

Φεβρουάριος: The Season of Love!

5 ιδέες για ποτά που θα απολαύσεις με το ταίρι σου & bonus συνταγή!

Ο έρωτας έχει την τιμητική του κάθε Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 14, κι επειδή έχεις σίγουρα βαρεθεί τα κλασικά δώρα, φέτος σου προτείνουμε να χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, ένα δώρο που σίγουρα δε θα θέλει να αλλάξει, αντιθέτως θα θέλει για να το απολαύσετε μαζί. Και τι άλλο θα μπορούσε να είναι αυτό, εκτός από ποτά!

Moët & Chandon Rosé "I love you"

Υπάρχει πιο ξεκάθαρο μήνυμα από το σ' αγαπώ την ημέρα αυτή; Σίγουρα όχι, και όταν αυτό συνοδεύεται από την αυθόρμητη, λαμπερή και ελκυστική Moët & Chandon Rosé Impérial τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. Τοποθετήστε τη φιάλη Moët στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες πριν τη σερβίρετε. Η ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσετε τη σαμπάνια σας είναι οι 8C. Σερβίρεται σε μεγάλο ποτήρι λευκού κρασιού ή σε λεπτό ποτήρι σαμπάνιας.

Olmeca Fusión Dark Chocolate

Γιατί να πάρεις μια απλή σοκολάτα ενώ μπορείς να προτιμήσεις τον γευστικό συνδυασμό τεκίλας Olmeca Silver με μαύρη σοκολάτα φτιαγμένη από κόκκους κακάο από το Μεξικό;  Έχει έντονο καφετί χρώμα και έντονο άρωμα σοκολάτας, το οποίο συνδυάζεται υπέροχα με τα βοτανικά αρώματα της αγαύης. Έχει πολύ απαλή και όμορφη υφή και πίνεται πολύ εύκολα καθώς έχει χαμηλό ποσοστό αλκοόλ και είναι ιδιαίτερα γευστική. Πίνεται σε παγωμένα σφηνάκια, με πάγο αλλά και σε κοκτέιλ. 

Costa Di Rosé

Αν το ταίρι σου τρελαίνεται για ροζέ κρασιά τότε είσαι στο σωστό μέρος, γιατί το Costa Di Rosé είναι ένα ροζέ κρασί από σταφύλια Sangiovese, την πιο δημοφιλή ποικιλία της Ιταλίας. Ένα ιδανικό κρασί τόσο για πριν το γεύμα, για να συνοδεύσει το αγαπημένο σας δείπνο, αλλά και για να το απολαύσετε ευχάριστα όλες τις ώρες! Καλύτερο κι από ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα θα λέγαμε!

Jack Daniel's Gentleman Jack

Ένας αληθινός gentleman θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτή σας την κίνηση. Είναι πολύπλοκο, με αρώματα φρούτων και μπαχαρικών, με μεταξένια, ζεστή αίσθηση και καραμελένια επίγευση. Μα κυρίως είναι κομψό και ευγενικό, ακριβώς όπως και ο παραλήπτης του.

Ukiyo Japanese Blossom Gin

Το Ukiyo Blossom Gin παρασκευάζεται από τη βάση του παραδοσιακού ιαπωνικού αποστάγματος shōchū, το οποίο στη συνέχεια αποστάζεται ξανά με άρκευθο, μανταρίνι και μπαχαρικά. Στη συνέχεια εμποτίζεται με τη λεπτή γεύση των λουλουδιών sakura για ένα τζιν με εσπεριδοειδή και λεπτά αρώματα ανθέων. Ο όρος ukiyo δε, αναφέρεται σε μια κατάσταση του νου που δίνει έμφαση στο να ζει κανείς στη στιγμή, αποστασιοποιημένος από τις δυσκολίες της ζωής. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;!

Roses are red, violets are blue, this Valentine's Day idea is cheaper than a dinner for two!

Σαγκρία με κόκκινο κρασί

Υλικά

750ml The Fallen Oak Κτήμα Κυρ Γιάννη, παγωμένο
120ml METAXA 5*
150ml χυμός ανανά
1 πορτοκάλι, φράουλες σε φέτες, 1/2 πράσινο μήλο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες, 1 ροδάκινο ή νεκταρίνι, χωρίς κουκούτσι και κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση

Σε μια γυάλινη κανάτα, συνδυάστε το METAXA 5* και τον χυμό ανανά. Ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν. Κόψτε το πορτοκάλι στη μέση. Στύβουμε το μισό πορτοκάλι στη κανάτα και το υπόλοιπο μισό το κόβουμε σε φέτες. Προσθέτουμε τις φέτες από πορτοκάλια, φράουλες, μήλα και ροδάκινα στην κανάτα. Περιχύνουμε με κόκκινο κρασί και ανακατεύουμε να ενωθούν. Ψύξτε 8 ώρες ή όλη τη νύχτα. Σερβίρετε πάνω από πάγο, με λίγα φρούτα σε κάθε ποτήρι. Αν σας αρέσει η σαγκρία σας πιο γλυκιά, προσθέστε 1/4 φλιτζάνι μέλι ή σιρόπι σφενδάμου!

Αν θέλεις περισσότερες ιδέες μπες στις Προτάσεις μας - Valentine's Gift Ideas , επίλεξε το αγαπημένο του/της και απολαύστε μαζί σε 60'!

Happy Valentine's Day και μη ξεχνάς! Εμείς σε κερνάμε -5€ στην πρώτη σου παραγγελία με τον κωδικό WELCOME5 🍾🎉🔥 *Ισχύει για την πρώτη παραγγελία και μόνο για αγορές άνω των 20€

Ελεάνα Λινοξυλάκη

Η Ελεάνα σπούδασε Marketing & Communications στο Αμερικάνικο Κολλέγιο (Deree College) την εποχή που δεν υπήρχαν ακόμη τα social media. Υπήρξε τραπεζικός και DJ (!) παράλληλα για πολλά συναπτά έτη. Σήμερα απολαμβάνει την ενασχόλησή της με τη δημιουργία περιεχομένου αλλά και τη μητρότητα. Με το ποτό έχει μια ιδιάζουσα σχέση, αφού ισχυρίζεται πως δεν πίνει αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο βρίσκει πάντα αφορμές να ασχολείται με αυτό.

Ελεάνα Λινοξυλάκη

Από το Blog

posts-41-6630c9a2c795c.png

Το Top10 κρασιών για φέτος το Πάσχα!

και φέτος οι προτάσεις μας είναι από τον Ελληνικό αμπελώνα

malvasia-concept-asyrtiko-440x650-65f95fc8e738f.jpg
posts-23-65e9b63a182fb.png
posts-20-65e5c4e0cd2d3.png

Ημέρα της Γυναίκας με Lolea GIVEAWAY!

Διεκδίκησε το δώρο σου! ΕΛΗΞΕ

jeff-siepman-hk9hipgf3qu-unsplash-65ddbe5bc8864.jpg

8 top επιλογές για κρεατοφάγους!

ό,τι πρέπει για την Τσικνοπέμπτη!

-65aa4c38011f3.jpg

Martini, το άγιο δισκοπότηρο των cocktails!

Ή αλλιώς το πιο διάσημο cocktail στον κόσμο

Συνταγές

Φτιάξτο σπίτι
chamomile-bees-knees-cocktail-domestikatedlife-6605509e958db.jpeg

4 Ανοιξιάτικες Συνταγές Cocktail

Δροσιστικά cocktails για τις πρώτες μέρες της Άνοιξης

Φτιάξτο σπίτι
275894863-7829965567020877-8464450477848933532-n-65f2d9e666b69.jpg

St. Patrick's Day με West Cork

3 συνταγές για να τιμήσουμε τον Άγιο Πατρίκιο!

Φτιάξτο σπίτι
joost-crop-0u7uz6hmsbe-unsplash-2-65a7b2e30a060.jpg

Winter Whiskey Cocktails

Εύκολα και κλασικά cocktails που μπορείς κι εσύ να φτιάξεις στο σπίτι

Φτιάξτο σπίτι
nor-roots-thumb-large-65952cd4d88d3.jpg

Το Dry January που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν!

Non alcohol Cocktail Recipes για όλα τα γούστα

Φτιάξτο σπίτι
wr-holidaysocial-bourbon5-63a2d3340c3db.png

Woodford Reserve Festive Cocktails

Βραδιές Χριστουγέννων με homemade cocktails!

Φτιάξτο σπίτι
www-63a03561d1999.jpg

Old Fashioned στο σπίτι!

Πάντα με Woodford Reserve Bourbon